- 5 Ιουλίου, 2024
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος
EΛΛΑΚΤΩΡ: Έχει ακόμα δυνάμεις;
Με αφορμή την επίσημη ολοκλήρωση της πώλησης της Ηλέκτωρ στη MotorOil, ο Ελλάκτορας φαίνεται πιο γυμνός από ποτέ.
Στο ταμπλό, έχει δώσει σήμα αγοράς από τα 2,35€, όταν και συναντούσε το κάτω όριο του πλαγιοπτωτικού σχηματισμού.
Με πρώτο στόχο τα 2,75€, ενώ αν η αγορά αποφύγει τον σκόπελο της πολιτικής ασάφειας εξαιτίας των γαλλικών εκλογών, δεν αποκλείεται να δει τα 3+.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22/7 αναμένεται ευμεγέθης χρηματική διανομή ως επιστροφή κεφαλαίου (8/7 ΓΣ), ύψους 0,5€ (περ. 19% στα τρέχοντα επίπεδα), κάτι που βεβαίως λειτουργεί υπέρ της συντήρησης καλού κλίματος για τη μετοχή στο ταμπλό.
Στο μεσοπρόθεσμο, η εταιρεία συνεχίζει τις πωλήσεις στοιχείων ισολογισμού, με προφανή κλίση στα μετρητα. Επομένως, μένει να δούμε πώς θα χρησιμοποιηθεί το ταμείο, ειδάλλως οι προσδοκίες δεν θα είναι και οι καλύτερες για την πορεία της μετοχής.

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!
Πατήστε ΕΔΩ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 09 Φεβρουαρίου 2026
Απορροφήθηκε η προσφορά. - Πώς οι αγορές ομολόγων της Fed επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες
Η νομισματική πολιτική των μεγάλων κεντρικών τραπεζών δεν σταματά στα σύνορα των χωρών τους. - Mikrometoxos (Video)-Σ. Μαυρουδής & K. Γκουγκάκης-06 Φεβρουαρίου 2026
Όμορφα χρηματιστήρια/αποτελέσματα όμορφα καίγονται! - Apple: Η βασίλισσα
Η Apple (NASDAQ:AAPL) ανακοίνωσε εχθές το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της με έσοδα που άγγιξαν τα 143,8 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 16% σε ετήσια βάση και ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες της αγοράς. - Εβδομαδιαίο Σχόλιο 02 Φεβρουαρίου 2026
Οι πωλητές έκαναν την εμφάνισή τους.
