- 24 Ιανουαρίου, 2025
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος

ΕΤΕ: Στήριξη στα 8€
Στον δρόμο για νέα πολυετή υψηλά, δεν θα δυσκολευτεί να βρει αγοραστές.
Οι προβλέψεις για τον κλάδο είναι πολύ καλές και για το 2025.
Η ΕΤΕ έχει παρουσιάσει μια διετή άριστη συμπεριφορά στο ταμπλό, με πολύ καλές ανοχές στις ρευστοποιήσεις.
Τα περιθώρια κερδοφορίας είναι μεγάλα, συνυπολογίζοντας τον επιθετικό χαρακτήρα της (όπως και των υπολοίπων τραπεζικών μετοχών).
Μολονότι δεν είναι απαραίτητο να πισωπατήσει, μολαταύτα οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια θα φέρει νέους αγοραστές στη μετοχή, με πρώτη στήριξη τη ζώνη των 8€.
Η οποία συνιστά και επιβεβαίωση στην πρόσφατη καθαρή διάσπαση του πλαγιοπτωτικού σχηματισμού των τελευταίων μηνών.
Ενός σχηματισμού που στα ακραία του σημεία δεν επιβάρυνε τη μετοχή πάνω από -25% σε 7 μήνες, επιδεικνύοντας την προαναφερθείσα σταθερότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΤΕ διαπραγματεύεται στα επίπεδα που ευρίσκετο στα τέλη του 2015, όπου πλέον είχει ήδη χαθεί κάθε είδους επενδυτική αξία από τη μετοχή αυτή, κλείνοντας και συμβολικά ένας πολύ δύσκολος κύκλος ανάκαμψης.
Για τη συνέχεια, τα 9,20 είναι ένας καλός στόχος για τις επόμενες εβδομάδες.

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!
Πατήστε ΕΔΩ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- Αεροπορία Αιγαίου: Ακόμα δεν είδαμε τίποταΜια από τις λίγες που έχει ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια ανόδου.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 02 Ιουνίου 2025Δυνατό rebalancing με τζίρο 618 εκατ. ευρώ.
- Τραπεζικός Δείκτης: Ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε6η συνεχόμενη ανοδική εβδομάδα. Σε πολυετή υψηλά.
- Το “Triple-B” αναστατώνει την αγορά ομολόγων στις ΗΠΑΟι νονοί του νέου φορολογικού νομοσχεδίου “Big Beautiful Bill” ειρωνεύονται την επενδυτική βαθμίδα των ΗΠΑ.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 26 Μαΐου 2025Τραμπική Διόρθωση (Ψάχναμε Αφορμή).