- 5 Ιουλίου, 2024
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος

EΛΛΑΚΤΩΡ: Έχει ακόμα δυνάμεις;
Με αφορμή την επίσημη ολοκλήρωση της πώλησης της Ηλέκτωρ στη MotorOil, ο Ελλάκτορας φαίνεται πιο γυμνός από ποτέ.
Στο ταμπλό, έχει δώσει σήμα αγοράς από τα 2,35€, όταν και συναντούσε το κάτω όριο του πλαγιοπτωτικού σχηματισμού.
Με πρώτο στόχο τα 2,75€, ενώ αν η αγορά αποφύγει τον σκόπελο της πολιτικής ασάφειας εξαιτίας των γαλλικών εκλογών, δεν αποκλείεται να δει τα 3+.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22/7 αναμένεται ευμεγέθης χρηματική διανομή ως επιστροφή κεφαλαίου (8/7 ΓΣ), ύψους 0,5€ (περ. 19% στα τρέχοντα επίπεδα), κάτι που βεβαίως λειτουργεί υπέρ της συντήρησης καλού κλίματος για τη μετοχή στο ταμπλό.
Στο μεσοπρόθεσμο, η εταιρεία συνεχίζει τις πωλήσεις στοιχείων ισολογισμού, με προφανή κλίση στα μετρητα. Επομένως, μένει να δούμε πώς θα χρησιμοποιηθεί το ταμείο, ειδάλλως οι προσδοκίες δεν θα είναι και οι καλύτερες για την πορεία της μετοχής.

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!
Πατήστε ΕΔΩ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- Σχόλιο στη Ναυτεμπορική TV (Σ. Μαυρουδής-Μ. Σμιλίδου)-18 Αυγούστου 2025Σε υψηλά 15ετίας ο Γενικός Δείκτης – Με υψηλούς τζίρους
- Credia Bank (ATT): Κοίτα κάτι πράματα…Βαρύ, και δυστυχώς πολύ κακό ιστορικό. Κι όμως, επανήλθε στο προσκήνιο.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 18 Αυγούστου 2025Πίσω στο 1998..
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 28 Ιουλίου 2025Διερευνητικές περιπολίες πέριξ του 2.
- ΟPTIMA: Εξαιρετική συμπεριφοράΗ πολύμηνη ανοδική τάση και το γενικότερο θετικό κλίμα ευνοούν την ανοδική συνέχιση της μετοχής.