- 3 Ιουλίου, 2023
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος

Δεν φαίνεται να σταματάει το Χρηματιστήριο Αθηνών
Με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός παράγοντας που θα μπορούσε να αντιστρέψει το θετικό κλίμα. Και οποιαδήποτε προσπάθεια για ρευστοποιήσεις, δίνει ευκαιρίες (επαν)εισόδου
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- «Τρένο» ο ΓΔ. Απλά, καίει κάρβουνο και πάει αργάΤο ελληνικό Χρηματιστήριο συνεχίζει ανοδικό σε μία παρατεταμένη ανοδική κίνηση 26 μηνών. Μικρές οι πιθανότητες αντιστροφής.
- ΕΕΕ: Έδωσε κέρδη, θα την περιμένουμε στη γωνία αν αποφασίσει να διορθώσειΑπέδειξε την αξία της, κατέγραψε ιστορικές κορυφές.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 10 Φεβρουαρίου 2025Το “καζανάκι” της Δευτέρας έδωσε την αφορμή να βγουν πωλητές, κι όμως η αγορά απορρόφησε όλη την προσφορά.
- Σχόλιο στη Ναυτεμπορική TV (Σ. Μαυρουδής-Μ. Σμιλίδου)-07 Φεβ. 2025To επενδυτικό κλίμα παραμένει άριστο.
- Το selloff της Δευτέρας έδωσε ευκαιρία επανεισόδου στον Τραπεζικό ΔείκτηΟι πιθανότητες ανοδικής συνέχισης είναι καλές. Μεγάλο το αγοραστικό ενδιαφέρον.