- 1 Ιουνίου, 2023
- Συντάκτης: Ηλίας Ζαχαράκης
- Κατηγορία: Άρθρα Fast Finance

ΓΔ: ετοιμάζεται για ανοδική συνέχιση στο βραχυπρόθεσμο
Στο intraday, ο ταλαντωτής βρέθηκε ήδη στα χαμηλά του, και πάει να δώσει το έναυσμα για ανοδική συνέχιση. Το 1246 και 1269 είναι επόμενα επίπεδα. Το 1218 κοντινή στήριξη που διάσπαση και μόνο θα μας φέρει αντιμέτωπους με το στοπ του 1189 σε κλείσιμο ώρας.

Άλλες δημοσιεύσεις:
- Σε κακό ταμπλό μπαίνει η OptimaΉταν που ήταν «ακριβή», χάλασε και το κλίμα πριν καν μπει.
- Παραμένει σε αρνητικό έδαφος ο Γενικός Δείκτης. Απαιτείται υπομονήΓια άλλη μια συνεδρίαση, οι αισιόδοξοι αγοραστές αναχαιτίστηκαν παραδειγματικά.
- Συνεχίζεται η ύπουλη πλαγιολίσθηση. Κινδυνεύει το Χρηματιστήριο;Με 5 συνεχόμενες πτωτικές εβδομάδες, επί συνόλω 9 στις τελευταίες 10, το Χρηματιστήριο ψάχνει απάντηση στις ρευστοποιήσεις.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 02 Οκτωβρίου 2023Mπορεί η εβδομάδα να έκλεισε με μικρές απώλειες της τάξεως του 0,5% για τον ΓΔ, παρόλα αυτά είδαμε τη μεγαλύτερη μηνιαία πτώση με σχεδόν 9% για τον ΓΔ και 16% για τον τραπεζικό κλάδο.
- Κι έτσι απλά, ο ΟΛΠ πιστοποιεί και πάλι την αξία τουΜια από τις πιο «βαριές» και υγιείς επενδυτικές επιλογές, κατέγραψε άλλο ένα υπέροχο εξάμηνο.