Πέριξ των 1500..

Η αγορά, αφού πρώτα πλήρωσε τιμές πάνω από το 1500, έχει βγάλει στην παρούσα μία μίνι διόρθωση, χωρίς να φαίνεται ότι η ημερήσια ανοδική κίνηση τελείωσε.

Λογικά, μας λείπει ακόμα ένα υψηλότερο στην ζώνη του 1535-1540.

Στις επόμενες συνεδριάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε αισθητή αλλαγή στα ημερήσια stops που θα έρθουν πολύ κοντά. 

Η αγορά συνεχίζει να είναι «των μετοχών» και όχι «του ΓΔ» μιας και αποτελέσματα και επιχειρηματικές κινήσεις δίνουν τον τόνο σε επιμέρους τίτλους ανοδικά ή πτωτικά χωρίς να βλέπουν ΓΔ.

Πολύ σημαντικό το placement του Μυτιληναίου, θυμίζοντας ότι ήδη έχει συσσωρεύσει αρκετούς μήνες στα επίπεδα.

Ο Βαγγέλης πάντα ξέρει τον τρόπο να είναι όλοι χαρούμενοι αλλά και το πότε να μοιράσει για καλύτερα πάντα αποτελέσματα.

Το ΔΑΑ φαίνεται να ξυπνάει για τα καλά μιας και η περίοδος που μάζεψε τους γρήγορους φαίνεται να τελείωσε, ενώ ο τίτλος συντήρησε μεγάλο κομμάτι και από το μέρισμα που έκοψε. 

Η IDEAL φαίνεται να έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι και το ενδιαφέρον πέριξ του 6+ είναι δεδομένο.

Στο ACAG φαίνεται ότι μεγάλο μέρος των πακέτων βγήκαν στην αγορά για πώληση και μόνο επενδυτικά δεν το είδαν. Πιθανότατα κάποιοι να κοίταξαν να κάνουν βιαστικά το πακέτο χωρίς να έχουν μελετήσει πλήρως το σχέδιο.

Ο εισηγμένος, με τους όγκους που βγαίνουν, μόνο ικανοποιημένος δεν πρέπει να είναι. 

Από την άλλη ΕΛΧΑ και ΚΟΥΕΣ απογοήτευσαν με τα αποτελέσματα, με τους τίτλους να πιέζονται, παρόλα αυτά μιλάμε για δύο πολύ καλές περιπτώσεις για επένδυση στο ταμπλό.

Ο ΟΠΑΠ φαίνεται να τελειώνει με τον πωλητή που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, και κάνει προσπάθεια σταθεροποίησης στην ζώνη του 15 για να δοκιμάσει και πάλι μία ανοδική κίνηση.

Το CAIRO έβγαλε πωλητές ξεχνώντας το 0,58, μιας και κάποιοι είπαν να μαζέψουν τα κέρδη από το ράλι του τελευταίου διαστήματος.

Σίγουρα θα ψάξει σημεία ισορροπίας στην στήριξη του 0,36 που έχει και ενδιαφέρον αν πληρωθεί.

Η ΓΕΚ από μόνη της και χωρίς την κόρη φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει και πάλι να κάτσει πάνω από το 17 επίπεδο και να περιμένει και πάλι το περιβόητο deal.

Η ΔΕΗ χρειάζεται μία κατοχύρωση του 1210 για να ανοίξει ανοδικά πανιά με το 1160-70 να βγάζει εύκαιρους αγοραστές.

Το PERFORMANCE συνεχίζει να έχει επαφή με τα 100 εκ που δοκίμασε τις προηγούμενες μέρες αν και μία διόρθωση προς το 650 θα ήταν ευπρόσδεκτη τεχνικά.

Ο τραπεζικός δεν φαίνεται να έχει δείξει ακόμα τί μπορεί να κάνει με την ΑΛΦΑ να έχει ενδιαφέρον στο 167-169 και την Εθνική κοντά στο 810 σε περίπτωση διόρθωσης.

Για την Πειραιώς το 4 φαίνεται χρονικά ότι θέλει ακόμα δουλίτσα για να κατοχυρωθεί.

Αντίθετα η ΕΥΡΩΒ όσο συντηρεί σε κλεισίματα το 2,08 μπορεί να ψάξει κίνηση προς το  2,40

Στο μικρό ΑΣΚΟ φαίνεται να δοκιμάζει μία μεγάλη διάσπαση γεγονός που αν τα καταφέρει μπορεί να δοκιμάσει κίνηση προς το 3,60. Άλλωστε το μέρισμα δεν είναι πολύ μακριά.

Και οι ΑΕΕΑΠ αργά και βασανιστικά κλείνουν μέρος του discount τους μιας και εκεί πλησιάζουν μερίσματα.

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!

Πατήστε ΕΔΩ


Άλλες δημοσιεύσεις:

Επιστροφή στα Άρθρα