- 19 Ιουνίου, 2023
- Συντάκτης: Ηλίας Ζαχαράκης
- Κατηγορία: Άρθρα Fast Finance

Σύντομο σχόλιο για Γενικό Δείκτη
Είμαστε σε φάση do nothing. Τις τελευταίες μέρες, η αγορά έχει έρθει σε ένα επίπεδο που πρέπει να αποφασίσει το προς το πού θα βγάλει κίνηση.
Είμαστε στο επίπεδο εκείνο που έχουμε πιάσει έναν σημαντικό στόχο και δύσκολα μπορεί να παρθεί απόφαση ειτε για αγορές ή και για πωλήσεις.
Η ζώνη του 1282 στον ΓΔ έχει προβληματίσει σαν αντίσταση της τελευταίας εβδομάδας, χωρίς παρόλα αυτά να δίνει διόρθωση αλλά ούτε και να σπάει ανοδικά.
Aπό την άλλη, δεν έχει απειληθεί ούτε η κοντινότερη στήριξη που πλέον βρίσκεται στο 1268.
Σε τέτοιες καταστάσεις αφήνουμε την αγορά να μας δώσει την λύση πριν προχωρήσουμε σε λήψη αποφάσεων ακόμα και πολύ βραχυπρόθεσμα.
Στο Intraday, παραμένουμε Long, με το στοπ ακόμα στο 1209, ενώ μία κατοχύρωση του 1282 μπορεί να μας οδηγήσει στην ζώνη του 1300.

Άλλες δημοσιεύσεις:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Χρειάζεται διάλειμμαΟ Γενικός Δείκτης βρέθηκε σε υψηλά 15 ετών, με μόλις 3 πτωτικές συνεδριάσεις στις τελευταίες 16.
- To μικρόφωνο είναι στα χέρια του TrumpΌλα βαίνουν καλώς, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στις άναρχες ανακοινώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 14 Ιουλίου 2025Πού είναι η μπάλα…
- ΔΕΗ: Ανοδική συνέχισηΗ ανοδική τάση των τελευταίων 30 μηνών παραμένει ισχυρή. Ο στόχος του 2025 είναι τα 16,80€.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 07 Ιουλίου 2025Deals, σκάνδαλα και τάση…