- 15 Ιουνίου, 2023
- Συντάκτης: Ηλίας Ζαχαράκης
- Κατηγορία: Άρθρα Fast Finance

Σύντομο σχόλιο για S&P500
Στον SPX είμαστε long απο τις 4003 μονάδες, με τον δείκτη να πλησιάζει στην ζώνη του 4390-4425 που είναι και αντίσταση.
Η τάση είναι επιθετική όσο κλείνει πάνω απο το 4303, ενώ μία κατοχύρωση θα μπορούσε να μας φέρει στο 4250.
Το στοπ στην παρούσα φαίνεται στο 4103 σε κλείσιμο ημέρας.
Η Fed δεν ανέβασε τα επιτόκια αναφοράς, ωστόσο το λεκτικό για “πιθανή ανοδική συνέχιση κατά 0,25% μέσα στον Ιούλιο” ενόχλησε τους ταύρους.

Άλλες δημοσιεύσεις:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Χρειάζεται διάλειμμαΟ Γενικός Δείκτης βρέθηκε σε υψηλά 15 ετών, με μόλις 3 πτωτικές συνεδριάσεις στις τελευταίες 16.
- To μικρόφωνο είναι στα χέρια του TrumpΌλα βαίνουν καλώς, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στις άναρχες ανακοινώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 14 Ιουλίου 2025Πού είναι η μπάλα…
- ΔΕΗ: Ανοδική συνέχισηΗ ανοδική τάση των τελευταίων 30 μηνών παραμένει ισχυρή. Ο στόχος του 2025 είναι τα 16,80€.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 07 Ιουλίου 2025Deals, σκάνδαλα και τάση…