- 31 Οκτωβρίου, 2024
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος

Βαγγέλη, κράτα γερά
Μια από τις καλύτερες επιλογές στο ταμπλό, την «πληρώνει» εξαιτίας του κακού γενικότερου κλίματος.

Στρέβλωσης συνέχεια στο ταμπλό για τον ΜΥΤΙλ, όπως και για πολλές άλλες «αξιόλογες» μετοχές.
Παρά τις πιέσεις, η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση συντηρείται, ενώ αντιμετωπίζει πλέον το κάτω όριο στη ζώνη των 32.
Το 28,70 θεωρείται επόμενο «σκαλοπάτι» για τον τίτλο, ενώ προφανώς η μετοχή είναι υπερπουλημένη.
Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωσε νέο ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας εννεαμήνου, με το 2024 να πιθανολογείται ότι θα «γράψει» επίσης νέο ρεκορ EBITDA.
Δεν πρέπει να αμελείται το γεγονός ότι ο ΜΥΤΙΛ (πλέον, Μetlen) ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο, όπου είναι βέβαιο ότι οι (μάλλον σοβαρότεροι επενδυτές) θα τον δόυν με άλλο μάτι και σίγουρα πολύ «φθηνό».
Τέλος, οι αναλύσεις δίνουν θεωρητικό στόχο πάνω από 43 ευρώ, αυξάνοντας δραματικά το περιθώριο κέρδους από μια τόσο ισορροπημένη επιλογή.
Η αξία του Ομίλου είναι αδιαπραγμάτευτη, οι προσδοκίες μεσοπρόθεσμης συνέχισης πολύ ισχυρές, ενώ και ο τιμονιέρης δεν είναι καθόλου ..τυχαιος, άσχετα με την αντιμετώπιση της μετοχής στη Λεωφόρο Αθηνών.

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!
Πατήστε ΕΔΩ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 10 Ιουνίου 2025Στην τελική ευθεία για τη λήξη των συμβολαίων.
- Τιτάνας: Αξιόλογη επενδυτική επιλογή με 7,5% μερισματική απόδοσηΜια από τις ποιοτικότερες πολύμηνες ανοδικές τάσεις των τελευταίων πολλών ετών. Με ισχυρά χρηματοοικονομικά μεγέθη και πιστούς μετόχους.
- Σχόλιο στη Ναυτεμπορική TV (Σ. Μαυρουδής-Μ. Σμιλίδου)-06 Mαϊου 2025Οι μετοχές «ζόμπι», η μείωση των επιτοκίων και ο νέος δείκτης στο Χρηματιστήριο.
- Αεροπορία Αιγαίου: Ακόμα δεν είδαμε τίποταΜια από τις λίγες που έχει ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια ανόδου.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 02 Ιουνίου 2025Δυνατό rebalancing με τζίρο 618 εκατ. ευρώ.