ΕΝΤΕΡ: Ωραίο στήσιμο για νεότερα ιστορικά υψηλά

Κι όσο ο Γενικός Δείκτης έγραφε τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές εβδομάδες, η ΕΝΤΕΡ σουλάτσαρε στα ιστορικά της υψηλά. Αν μη τί άλλο, αυτή η συμπεριφορά κάτι φανερώνει για τη μετοχική της βάση.

Εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση σε εταιρικό επίπεδο, εξαιρετική συμπεριφορά και στο ταμπλό.

Η μετοχή έχει χαρίσει αλησμόνητα κέρδη σε όσους πίστεψαν τον κλάδο και τη δουλειά των στελεχών της, με απίθανες κεφαλαιακές αποδόσεις και μερισματοφόρο πολιτική.

Πρόσφατα, έχει συσσωρεύσει στα ιστορικά της υψηλά μεταξύ 5,80 και 6,30, με το επίπεδο των 6,90 να έιναι αρκετά πιθανό να έλθει.

Η στήριξη των 5,76 προσφέρεται για κάποιον να ξαναδεί το χαρτί, με την επόμενη στάση στην πτώση το 5,36-5,42.

Σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, λίγα έχουμε να (ξανα)πούμε, με την εταιρεία να μεγεθύνεται συνεχώς με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ιδιαίτερα βελτιωμένους αριθμοδείκτες και σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης και της ίδιας, και του κλάδου.

Αισίως κόντεψε τα 180 εκατ. κεφ/ση, λίγο κάτω από την τρίτη μεγαλύτερη, την ΙΝΤΕΚ (Όμιλος Ideal) που έχει μέσα της και την παλιά ΒΥΤΕ, στα 200 εκατ. ευρώ.

Για κάποιον που γλυκοκοιτάζει την πληροφορική ως επενδυτικό προορισμό, η ΕΝΤΕΡ αποτελεί σίγουρα μια καλή επιλογή.

Στο ταμπλό είναι εδώ και πολύ καιρο άριστα εμπορεύσιμη, έχοντας αποβάλλει για τα καλά οποιαδήποτε ζητήματα μέτριας συναλλακτικής. Κανείς δεν μπορεί να εγκλωβιστεί, βρίσκει πάντα χαρτιά και στην είσοδο και στην έξοδο, ενώ η μετοχική της βάση είναι εξαιρετικά συμπαγής, έχοντας αποδείξει στα δύσκολα σκέλη την αξία της.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!

Πατήστε ΕΔΩ


Άλλες δημοσιεύσεις:

Επιστροφή στον Οικονομικό Τύπο