- 16 Ιουλίου, 2023
- Συντάκτης: Συμεών Μαυρουδής
- Κατηγορία: Οικονομικός Τύπος

Σε νέα ιστορικά υψηλά η αγορά κατοικίας των ΗΠΑ. Θα ακολουθήσει η Ελλάδα;
Η ευαισθησία της αγοράς αυτής στις συνθήκες της οικονομίας οδηγεί σε πολύτιμα συμπεράσματα. Και σε αυτήν τη συγκυρία, τα συμπεράσματα είναι αισιόδοξα.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Μην ξεχάσετε να μπείτε στην κοινότητά μας!
Πατήστε ΕΔΩ
Άλλες δημοσιεύσεις:
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 24 Μαρτίου 2025Ο ημερήσιος τζίρος κινείται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα σε σύγκριση με τον μέσο όρο.
- To Χρηματιστήριο Αθηνών έχει ακόμα πολλά να δώσειΆνευ ετέρου, το επενδυτικό κλίμα στη Λεωφόρο Αθηνών συντηρείται άριστο.
- Σχόλιο στη Ναυτεμπορική TV (Σ. Μαυρουδής-Μ. Σμιλίδου)-18 Μαρ. 2025Τα ελκυστικά ελληνικά ομόλογα και το εδνιαφέρον στo ελληνικό Χρηματιστήριο.
- ΜΥΤΙΛ: Ο γίγαντας αφυπνίστηκεΑναμφίβολα, εγκλώβισε πολλά χαρτοφυλάκια για μεγάλο χρονικό διάστημα, με μία απάθεια που δεν δικαιολογήθηκε ποτέ. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν.
- Εβδομαδιαίο Σχόλιο 17 Μαρτίου 2025Η εμπιστοσύνη αποτελεί το βασικό συστατικό για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων.